• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Що новенького
  • Семінари педагогів - організаторів та вчителів трудового навчання

Семінари педагогів - організаторів та вчителів трудового навчання

2015-11-20

/Files/images/DSC05249.JPG

« Великі права маленької дитини»

26 листопада в Остерському Будинку творчості дітей та юнацтва пройшов районний семінар педагогів-організаторів на тему «Права та свободи твої, дитино» приурочений до Всесвітнього дня дитини, який відзначається 20 листопада.

Ознайомились з Конвенцією ООН про права дитини, з загальними принципами Декларації прав дитини, та оглядово з модулем «Знаємо та реалізуємо свої права» з програми «Рівний – рівному» щодо здорового способу життя.

Всі активно приймали участь в тренінгових вправах, які запропонувала Косюк Т.І., разом грали в масові танцювальні ігри.

Колектив педагогів Будинку творчості на сцені показав агітбригаду «Школа», яка підіймала актуальні питання сьогодення (культорганізатор А.О.Кір’янова).

Приємно здивували всіх присутніх майстер-класи з декоративно-прикладної творчості на патріотичну тематику, який провели самі діти, учасники гуртків «Фантазія плюс» керівник Ковченко Світлана Петрівна та учасники гуртка «Веселкові барви» керівник Дрожанікова Ірина Володимирівна. Педагоги-організатори з захопленням займалися в усіх напрямах: це і виготовлення оберегу «Янголятко», підкова з солоного тіста «З Україною в серці» та «Я люблю свою країну», виготовлення заклади нок в національних кольорах, плетіння з шовкових стрічок, в техніці квілінг робили національні символи, в техниці паперопластика «Серце солдатові» та паперового лелеку.

Кульбако Н.А. ( методист районного відділу освіти) підвела підсумок семінару та подякував за роботу гуртківців Будинку творчості та колектив.

Кiлькiсть переглядiв: 741

Коментарi